Старши треньорът на женския отбор на Ангел Славов коментира представянето

...
Старши треньорът на женския отбор на Ангел Славов коментира представянето
Коментари Харесай

Ангел Славов: Доволен съм от резултата, целта ни е класиране в тройката

Старши треньорът на женския тим на Ангел Славов разяснява представянето на своя отбор при успеха над в мач от 13-ия кръг на Swiss Capital League. Пловдивчанки се постановиха с 4:0 като домакини, само че наставникът призна, че не е останал толкоз удовлетворен от играта на отбора.

“Откъм резултат съм удовлетворен, откъм игра не чак толкоз. На фона на проблемите в тима успеха е най-важна. Няколко дни преди мача имаше 4-5 съществени травми, имахме и девойки, които бяха с болки, само че стиснаха зъби и излязоха на терена. Доволен съм от колектива, всеки оказва помощ на другия.

Нашата цел не е купа, нашата цел е класиране в тройката, а оттатам нататък единствено може да ни зарадва това да станем първенци. Цялата година ни е добре в отбрана, единствено два гола сме позволили. Очакваме нещата да ни се получават все по този начин. Сърбинска несъмнено ни подвига равнището, само че освен тя. Една Кошулева също се показа доста добре. Решихме да и дадем отмора просто, въпреки всичко отсъства дълго поради контузия”, съобщи Славов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР