Старши треньорът на Франция Дидие Дешан призна, че за неговите

...
Старши треньорът на Франция Дидие Дешан призна, че за неговите
Коментари Харесай

Дешан изплака мъката. Кое попречи на Франция да спечели Мондиала

Старши треньорът на Франция Дидие Дешан призна, че за неговите играчи е било мъчно да извършват дузпи пред бранша с почитатели на Аржентина във финала на международното състезание по футбол.

" Петлите " направиха два пропуща от бялата точка и не съумяха да защитят международната си купа, макар че на два пъти наваксаха закъснение в постоянното време и продълженията.
-->
" Имаше доста аргументи да не играем добре в първите 60 минути. Изправихме се пред сложни неща в последните дни - заболяване и други неща ", сподели Дешан след дуела, визирайки инфектираните с вирус свои футболисти.

" Сега съжаляваме още повече. Ако бяхме позволили трети гол при 2:0, нямаше какво да кажем. След това показахме доста кураж, качество и сила, с цел да ги притиснем. Но какво ни донесе това в края? Имахме един късмет в 120-та минута, удар в краката на вратаря. След това при дузпите ни беше мъчно пред почитателите на Аржентина ", разяснява треньорът на Франция.

" В това състезание показахме доста класа и сила. В този мач успяхме да се върнем от нищото. Когато се върнеш по този начин и докоснеш нещо, само че в края то ти се изплъзне, е даже по-трудно да го приемеш. Но това е действителността, би трябвало да я приемем ", добави Дешан.

Френският президент Еманюел Макрон разгласи, че е помолил експерта да остане отпред на националния тим.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР