Старши треньорът на Дунав Русе - Людмил Киров, каза тежки

...
Старши треньорът на Дунав Русе - Людмил Киров, каза тежки
Коментари Харесай

Треньорът на Дунав разкри потресаващи факти от кухнята на клуба

Старши треньорът на Дунав Русе - Людмил Киров, сподели тежки думи за обстановката в клуба след загубата на тима му от Ботев (Враца) с 1:3. Той разкри, че от на следващия ден футболистите стопират да упражняват, до момента в който не бъдат изплатени възнагражденията им. Киров загатна, че може да не се стигне до мачовете на " истината " или с други думи казано дуелите, които предстоят за оцеляване в последната група от три тима.

" Това са обезверени футболисти. Лъгани, лъгани през последните 10 месеца. За тях няма Коледа, няма Нова година, няма празник, няма нищо. Това са хора, на които телефоните са спрени, които са изгонени от квартирите. Има хора, които би трябвало да застанат и да кажат какво става. Има отговорни хора за това нещо, които стоят и се подхилкват. Работата е доста сериозна. Това не е футбол. Трябваше да има някакви заплащания тази седмица. Стана към този момент втори месец - този петък, този вторник, тази сряда. Това не е съществено. XXI век, Първа лига... ", стартира гневният Людмил Киров.

" Нашият клуб все едно е Реал Мадрид или Манчестър Юнайтед. Такова прекачване на акции не съм виждал на никое място. Играл съм футбол, бил съм треньор. Ние все едно прехвърляме Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед. Не могат да създадат едно регистриране. Този документ го нямало, оня документ го нямало. Това не ме интересува. Аз съм треньор на тима и виждам футболистите да са добре. По-добре да спра да приказвам, тъй като ще кажа някоя нелепост. Никой не го интересува какви значими мачове идват. Няма човек, който да го заинтересува. Мен ме интересува екипът ми и футболистите. Тези значими мачове, които предстоят... Може би до тях няма да се стигне ", добави треньорът на Дунав.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР