Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес заяви, че Черно

...
Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес заяви, че Черно
Коментари Харесай

Даниел Моралес: Съжалявам, че загубихме навръх 102-годишнината на Ботев Враца

Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес съобщи, че Черно море е бил по-спокойният отбор при в среща от 27-ия кръг на Първа лига.

„ Загубихме, тъй като против нас игра един от най-стабилните тимове в България. Те са по-спокойни от нас сега, а ние бяхме напрегнат. Не мога да кажа, че момчетата не са се раздали, само че в мач с доста малко обстановки за гол, дузпата не желая да разясня, а по-късно пристигна и вторият гол. Черно море бе по-спокоен и си взе трите точки “, разяснява Моралес.

„ Истинските почитатели са тези, които идват да поддържат тима в най-трудния миг. Поздравявам ги, тъй като те са хора, които заслужават да виждат добър тим в този град и скърбя, че не успяхме да ги зарадваме с победа на рождения ден на клуба. Те заслужават тим, който да е кадърен да побеждава и да радва хората, тъй като той е лицето на града “, сподели още наставникът на Ботев Враца.

„ Футболът се играе на терена. Опитваме се да променим някои неща. Днес имаше такива, които подобрихме, само че има и други, при които повтаряме грешките “, добави Даниел Моралес във връзка идващите срещи на тима.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР