Старши треньорът на Берое Димитър Димитров-Херо изрази задоволството си от

...
Старши треньорът на Берое Димитър Димитров-Херо изрази задоволството си от
Коментари Харесай

Херо: Ако не бяха намалили срещите, щяхме да се борим с най-добрите

Старши треньорът на Берое Димитър Димитров-Херо изрази задоволството си от втората поредна победа след подновяването на шампионата.

" Във физически аспект има какво да се желае. Изнесохме мощен мач и 4:2 бе минималното, с което можехме да си тръгнем. Адмирации за моите футболисти. Смятам, че ще покажем още по-добре лице. Тактически надиграхме Славия. Смятам, че линиите в отбрана бяха близо. Във фаза офанзива бяхме разнородни. Създадохме доста състояние и беше най-минималното през днешния ден ", сподели Димитров.

" Смятам, че в случай че намерим точните хора като крайни полузащитници може да вдигнем нашето равнище като класа. Естествено скърбя, че срещите бяха понижени от 10 на 5. Ако бяха 10 с този капацитет имаме късмет да се борим с най-силните тимове в България. Головете на Славия бяха инцидентни, само че имаме още да почистваме елементи и неточности в тактическо отношение. Нормално е да има неточности. Действително имаме прогрес и в това отношение. За мен действителната оценка ще бъде мача против Лудогорец. Ако вземем нещо значи, че може да се борим с най-хубавите ", добави още треньорът на Берое.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР