Старши треньорът на Берое - Димитър Димитров-Херо, бе изключително афектиран

...
Старши треньорът на Берое - Димитър Димитров-Херо, бе изключително афектиран
Коментари Харесай

Херо с мощна атака срещу съдията на Берое-Локо Пд

Старши треньорът на Берое - Димитър Димитров-Херо, бе извънредно обиден след загубата на неговия отбор с 1:3 от Локомотив (Пловдив). Димитров бе доста сърдит на съдията, който отсъди две дузпи в мача, по една за всеки отбор, и в края на срещата изгони Иван Минчев с втори жълт картон.

" Да допуснем гол от статични положения беше единственият метод да ни вкарат. Това са наши неточности. Отборът на Локомотив има предимство при тези положения, нашето позициониране беше погрешно. Друг е въпросът дали имаше нарушаване за втория гол, за мен нямаше такова ", стартира Димитров.

" То беше извънредно съдийство. Дузпата им бе изцяло измислена. Друг е въпросът дали е имало дузпа за нас. Вторият гол, който ни вкараха, никакво нарушаване. Това съдийство беше безобразно второто полувреме. Неприятно ми е, тъй като ние до този миг играхме по-добрия футбол. Бяхме по-добрият тим - статистиката го показваше. Честитя успеха на Локомотив, само че няма по какъв начин да не поздравя моя отбор'', съобщи още Херо.

''Ако е имало нарушаване на Теди Мезаг, това е втори жълт картон. Защо не му го даде съдията? То нямаше допиране. Защо беше вторият жълт картон на Иван Минчев? Нито Иван знае, никой не знае. Аз не желая такива дузпи дарове, в случай че я е нямало, да не я е давал, само че такива обезщетения като през второто полувреме, не го одобрявам ", разяснява още той.

''До втория им гол, измисленото нарушаване, което им дадоха, ние владеехме самодейността. Нормално тимът като допусне попадения от статични положения да рухне душевен. Нашият тим беше по-активният и заслужаваше повече. Съдията изигра извънредно отрицателна роля. Може би е нямало дузпа за нас, само че като я е нямало, да не я дава ", приключи Димитър Димитров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР