Старши треньорът на БАТЕ Борисов - Кирил Алшевски, се изказа

...
Старши треньорът на БАТЕ Борисов - Кирил Алшевски, се изказа
Коментари Харесай

Треньорът на БАТЕ: ЦСКА е силен отбор, но винаги побеждаваме българските отбори

Старши треньорът на БАТЕ Борисов - Кирил Алшевски, се изрече много ласкаво за тима на ЦСКА. Двата отбора се срещат на следващия ден в мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа, който ще се играе от 20:00 часа на стадион „ Българска армия”.

Наставникът на беларуския отбор дефинира „ алените “ като „ мощен тим, който играе бърз и атакуващ футбол”.

„ Зная доста неща за противника. Балансиран, мощен тим. Играе бърз и атакуващ футбол. Особено по фланговете. Знаем защо става въпрос”, сподели Алшевски, който съжалява, че няма да може да разчита на двама от водачите в отбора си, които бяха диагностицирани с ковид, само че все пак е безапелационен, че тимът му знае по какъв начин да играе в Европа и е тук, с цел да продължи напред.

„ Нещата се трансформират без нашите двама водачи. Винаги сме побеждавали българските тимове, само че това е ставало извънредно мъчно. Знаем, че ЦСКА е побеждавал беларуски тимове, само че се надяваме да променим традицията'', съобщи още той.

„ Въпреки че съм млад експерт, задачата пред мен е единствено победа. БАТЕ гони в евротурнирите единствено победи. Въпреки всички проблеми, които имаме, нашите футболисти знаят по какъв начин да играят европейски мачове. Шансовете са 50/50. Ако се наложи, ще играем и продължения. Важното е крайният резултат да е в наша полза”, сподели още треньорът на БАТЕ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР