Старши треньорът на Барселона Роналд Куман настоява за привличането на

...
Старши треньорът на Барселона Роналд Куман настоява за привличането на
Коментари Харесай

Куман: Барселона има нужда от централен нападател

Старши треньорът на Барселона Роналд Куман упорства за привличането на нов централен нападател през януарския трансферен прозорец.

" Не е належащо да дублирам казаното от мен при започване на сезона, че имаме потребност от някого на върха на офанзивата, с цел да имаме повече конкуренция, да имаме по-голяма успеваемост, само че това зависи от доста неща “, разяснява Куман след сложния триумф на каталунците с 1:0 като посетител на Уеска.

Той даде добра оценка за демонстрираната игра от тима: „ В последните 20 минути се представихме добре, макар че не ни беше елементарно против тим, който се затваря доста в отбрана. Имахме успокоение да променим играта по крилата. Вкарахме страховит гол. В последна сметка най-после дребна страдахме, тъй като не успяхме да решим мача по-рано. Ако не успееш да вкара два или три гола, най-после постоянно страдаш. “

" Вярвам на всеки един състезател, който е в състава. Ако изберем да имаме трима в средата на терена, има място за трима нападатели. С Лео, който има цялостна независимост на терена, избрах някой, който да ни дава доста дълбочина като Усман Дембеле. Заложихме на Мартин Брайтуайт, тъй като в този вид мачове е належащо да имаме състезател от неговия вид. Това не значи нищо за Антоан. Нуждаем се от всички играчи за доста мачове, които ни чакат “, добави наставникът на каталунците.

Куман желае тимът му да се усъвършенства в последния пас, в основаването и реализирането на заплахите пред съперниковата врата. „ Много съм благополучен от гола на Френки. Педри и Усман също излязоха на няколко обстановки. Дембеле показва доста добра игра. Той би трябвало да задържи това равнище и даже да усъвършенства формата си. “

" Този месец е доста значим за нашите желания. Предстоят ни доста гостувания. Ако побеждаваме, подвластен от резултатите на другите. Не е елементарно да печелим надалеч от вкъщи. Все отново може да понижим изоставането, в случай че побеждаваме. Срещу Уеска играхме мощно и бяхме съсредоточени. Това е основата, от която се нуждаем. Трябва да подобряваме играта си изключително без топка “, сподели още Роналд Куман.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР