Европа е философия, солидарност, сбъдната мечта на поколения българи, които

...
Европа е философия, солидарност, сбъдната мечта на поколения българи, които
Коментари Харесай

Надежда Нейнски: Европа е сбъдната мечта на поколения българи

Европа е философия, взаимност, сбъдната фантазия на генерации българи, които смятаха, че нашето достолепие, ползи и принадлежност ще даде благоприятни условия за тях и за поколенията след тях. Искам да имаме полагащото ни се самочувствие, само че и да създадем напъните, които да доведат до него. Това съобщи дипломатът и някогашен външен министър Надежда Нейнски  Надежда Нейнски Надежда Нейнски стартира политическата си кариера във възобновената в края на 1989 година.

„ Неслучващите се приходи са функционалност на недобре функциониращата страна. Имаме проблеми с действието на здравната ни система, на правосъдната ни система. Трябва да препотвърдим своя геополитически избор ”, счита тя.

За обичайно ниската интензивност на евроизборите тя съобщи: „ Проблемът е в тези, за които се гласоподава – политиците, не толкоз в гласуващите хора. Човек би трябвало да има мнение, с цел да се развива животът му напред, няма по какъв начин да няма мнение за политиката. Партията на негласуващите се оказа най-сериозната партия.

Относно присъединяване на партии, които са на страната на агресора, Нейнски е безапелационна: „ Това носи извънреден риск. Тези европейски избори ще бъдат употребявани от Путин за въздействие върху европейските политики. Това въздействие ще се случва посредством обособени партии и политици. Има български партии, които се изкушиха да включат в листите си хора, които не кореспондират с външните им поръчки. ”

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР