Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне не скри своето

...
Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне не скри своето
Коментари Харесай

Симеоне: Меси бе фантастичен, направо невероятен

Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне не скри своето удивление от играта на Лионел Меси в дербито против Барселона на „ Уанда Метрополитано “ от осмия кръг на Ла Лига, който приключи 1:1.

„ Всеки един от двата тима се опита да извади най-силните характерности в своята игра. През първото полувреме ние имахме повече благоприятни условия да отбележим, само че Тер Стеген се показа на извънредно високо равнище. През второто полувреме Облак и Барселона бяха на висота “, разяснява Симеоне.

„ Няма по какъв начин да подмина обстоятелството, че Меси още веднъж бе приказен. Той направи необикновен мач и бе с съществена заслуга, че Барселона съумя да изравни резултата, а на края даже можеше и да вкара победния гол за своя тим. “

„ Играхме на доста високо равнище и предоставихме борба на Барселона. Играхме против тима, който умее да владее топката по най-хубавия метод в света. Много е мъчно да играеш против Барселона, само че през първото полувреме се представихме на доста високо равнище “, добави треньорът на Атлетико.

„ Саул продължава да се развива доста добре. Той е футболист, който се стреми да напредва във всяка минута, след всеки мач. Това предпочитание му се отплаща. Подкрепата от трибуните бе невероятна. Това бе една страхотна футболна нощ. Двата тима играха брилянтен футбол, а Меси бе свръхестествен. Той направи свръхестествен мач “, продължи наставникът на „ дюшекчиите “.

Атлетико спря победната серия на Барса

„ За мен това е най-хубавият мач на Гризман на „ Уанда Метрополитано “. Той имаше две благоприятни условия през първото полувреме, само че не съумя да вкара. През второто сътвори отлична обстановка пред Кореа. Гризман игра доста мощно “, сподели още Диего Симеоне.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР