Старши треньор на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров изрази задоволството си

...
Старши треньор на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров изрази задоволството си
Коментари Харесай

Людмил Хаджисотиров: Не съм очаквал мачът да е лесен

Старши треньор на Рилски състезател Людмил Хаджисотиров изрази задоволството си от успеха над Академик Бултекс 99. Самоковци стигнаха до триумфа с 95:91.

“Трудна победа, само че не съм очаквал нещо по-различно. Радвам се, че печелим втори подред завързан мач. Друг е въпросът, че не трябваше да бъдат завързани. Трябва да играем по-добре в отбрана, с цел да си решаваме нещата по-рано. Не недооценявам Академик Бултекс 99, който е мощен отбор с доста положителни стрелци – вкараха ни 13 тройки. Но бяхме в обстановка да решим по-рано мача, откакто направихме неточности от липса на мисъл и централизация. Надявам се да ги почистим още в идващия мач. Иначе се борехме, показахме темперамент. Центърът ни имаше проблем в коляното и оттова пристигнаха проблемите в битката. Добре е, че Игор Кесар се включи добре. Отборът ни е по-компактен от предходната година, когато имахме доста контузени и променихме напълно концепцията. Пловдив се играе мъчно и се веселя, че победихме”, разяснява Хаджисотиров.

“Трудна победа във високо ефективен мач – нещо типично за България. Може би е атрактивно за хората, само че ние не целим това – допуснахме неточности в отбрана и допуснахме 91 точки. Все отново се веселя, че победихме, тъй като Академик Бултекс 99 е доста добър тим и се вижда, че е подготвен да победи всеки от първата четворка. Съперникът също можеше да завоюва, откакто в края направихме неточности. Нашият тим е по-добре структуриран от предходната година и се надявам да се представим по-добре. Предстои Купата на България, по-късно – плейофите, само че би трябвало да подобрим играта си. Не съм играл край за състезание с Рилски състезател. Искам да го направя в последния ми сезон”, сподели ветеранът в състава на Рилски състезател Йордан Бозов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР