Стара Загора. Националният тракийски фолклорен събор Богородична стъпка“ ще се

...
Стара Загора. Националният тракийски фолклорен събор Богородична стъпка“ ще се
Коментари Харесай

Осигурен е транспорт за Националния тракийски събор „Богородична стъпка“ в село Старозагорски бани

Стара Загора. Националният тракийски фолклорен събор „ Богородична стъпка “ ще се организира на територията на село Старозагорски бани на 28 и 29 август (събота и неделя). Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора .

За обезпечаване на оптималната сигурност и комфорт на всички присъстващи на събитието, рейсовете до село Старозагорски бани и близките села, ще се движат единствено по околовръстния път на курорта – пътя през хотелската част. Автобусите обслужващи линии с № 9, 91, 92 ще стопират на спирки: „ Армира “ – „ Мини Марица-изток “ – „ Старозагорски бани-поща “ – „ Старозагорски бани-обсерватория “ и ще обръщат на разклона за село Сулица.

Ще бъде обезпечен спомагателен курс на 28 август 2021 година с потегляне в 22.00 часа от Старозагорски бани – център, който ще обслужи и обиколния маршрут.

Участниците и гостите на празника могат да употребяват настоящите автобусни линии до село Старозагорски бани, според одобрените маршрутни написания, които са оповестени в уеб страницата на Община Стара Загора -.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР