Жоао Кансело не направи никакви удари срещу родителския си клуб

...
Жоао Кансело не направи никакви удари срещу родителския си клуб
Коментари Харесай

Жоао Кансело е обявен за солен за ново копаене при заместника си в Манчестър Сити Йоско Гвардиол

Жоао Кансело не направи никакви удари против родителския си клуб тази седмица - и една от актуалните звезди на сините - когато беше претрупан с предизвикателство в обществените медии.

Бившият състезател на Сити, който в този момент е чартърен в Барселона, беше забелязан да взе участие във видео, в което хора вземат участие в предизвикателство за сляпо класиране. Най-новата наклонност в обществените медии демонстрира, че участниците класират играчите, които се появяват на инцидентен принцип от 1 до 10, като обратът е, че те няма да знаят кой ще бъде оголен идващият.

При един неуместен поврат на събитията, първото име на предизвикването беше Йоско Гвардиол, индивидът, който размени Кансело в Сити. Сегашният състезател на Барселона обаче бързо се отхвърли от всевъзможни любезности, като незабавно смъкна хърватина на дъното на класацията си.

След това Кансело продължи да посочва първите си пет места в предизвикването, като уточни Роберто Карлос, Франк Лампард, Антоан Гризман, Ернан Креспо в своите четворки и за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР