Тъй като принц Хари и Меган Маркъл сложиха край на

...
Тъй като принц Хари и Меган Маркъл сложиха край на
Коментари Харесай

Мистерията на принц Хари и Меган Маркъл за липсващия чек като благотворителна организация със забрана да премества пари

Тъй като принц Хари и Меган Маркъл сложиха завършек на позитивното си пътешестване до Нигерия, те още веднъж бяха посрещнати с несъгласия и евентуален рой на негативност.

Двойката завърши богатото си африканско турне, като бликаше, че сигурно ще се върнат, откакто бяха снимани да сияят от наслада на редица значими събития, в това число мач по поло. Въпреки това, когато спуснаха завесата на пътуването, се появиха вести, че тяхната благотворителна организация Archewell е била етикетирана като „ нарушител “ и ѝ е неразрешено да придвижва пари в Съединени американски щати.

Archewell е краткотрайно неразрешено да прави действия които изискват регистрация след новините. Това включва събиране на благотворителни средства и/или тяхното разпространяване. Главният прокурор на Калифорния, Роб Бонта, показа остро писмо, в което се споделя: „ Организация, която е посочена като нарушител, не е в положително положение и ѝ е неразрешено да прави дейности, за които се изисква регистрация, в това число набиране или погашение...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР