Стара Загора. Да се изготви и заработи информационна ваксинационна кампания,

...
Стара Загора. Да се изготви и заработи информационна ваксинационна кампания,
Коментари Харесай

Д-р Емил Стоименов, АБВ: Трябва да се изготви и заработи информационна ваксинационна кампания, която да популяризира ваксинационния процес у нас

Стара Загора. Да се изготви и проработи осведомителна имунизационна акция, която да разпространява имунизационния развой у нас. С този апел към Министерството на здравеопазването и здравната парламентарна комисия се обърна доктор Емил Стоименов, член на Народно събрание на Политическа партия АБВ, в Стара Загора. Това оповестиха от пресцентъра на АБВ . Стоименов акцентира, че това би трябвало да стане в оптимално къси периоди, преди предизвестения завършек на 45-ия парламент. Тази акция, уточни той, би трябвало да отговори на всички въпроси на българите във връзка с имунизациите – за какво, по какъв начин и къде могат да бъдат получени.

Д-р Емил Стоименов изрази неразбиране по методиката и ограниченията за справяне с Коронавирус рецесията, както и последователността на разхлабване на режима. Той даде образец с оповестеното след дни отваряне на нощните заведения, само че към момента недотам отворени учебни заведения. Според него, този факт предизвика серия от въпроси за държавните цели въобще.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР