Законодателите в Ню Йорк започват нов натиск за ограничаване на

...
Законодателите в Ню Йорк започват нов натиск за ограничаване на
Коментари Харесай

Законодателите в Ню Йорк настояват за блокиране на съдебните спорове за държавни облигации на фондовете

Законодателите в Ню Йорк стартират нов напън за ограничение на правосъдните разногласия за „ фондове-лешояди “ против държавни управления, които не изплащат задълженията си и понижават сумата, която вложителите могат да възстановят посредством съдилищата облигации на нововъзникващи пазари в несъблюдение.

Законопроект, импортиран в Олбъни в понеделник, има за цел да блокира избрани вложители да купуват евтини държавни облигации в несъблюдение и по-късно да печелят високи заплащания посредством съдилища.

„ Тези хедж фондове са създали милиарди облаги, като в същото време оставят нациите с непреодолими задължения и дестабилизирана икономика ... посредством смяна на закона, Ню Йорк може да промени разпоредбите, по които играят тези хедж фондове “, споделиха в изказване сенаторът от щата Ню Йорк Лиз Крюгер и членът на събранието Джесика Гонзалес-Рохас, вносителите на законопроекта.

Грубо половината от всички облигации, издадени от държавните управления на нововъзникващите пазари, са издадени според законодателствот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР