Honor представи в Китай първия си сгъваем смартфон във формата

...
Honor представи в Китай първия си сгъваем смартфон във формата
Коментари Харесай

Honor представи дебютния си сгъваем смартфон тип мида Magic V Flip с цени, започващи от $690

Honor показа в Китай първия си сгъваем смарт телефон във формата на мида – Magic V Flip. Досега компанията е произвеждала сгъваеми смарт телефони единствено във формат на книга.

Очаква се, че новият смарт телефон да се конкурира с сходни решения на други производители, в това число Samsung Galaxy Z Flip 5, Oppo Find N3 Flip, Vivo X Flip и други.

Honor Magic V Flip разполага с два екрана – вътрешният, 6,8-инчов еластичен екран поддържа 1,5K резолюция и 120 Hz периодичност на освежаване. Яркостта му доближава до 3000 нита. Външният LTPO екран на капака на корпуса е с диагонал 4,0 инча, периодичност на освежаване 120 Hz и оптималната бляскавост до 2500 нита. Външният екран може да се употребява за пускане на постоянно употребявани приложения, като карти, обществени мрежи и услуги за доставка на храна, както и за инспекция на времето и входящи вести или за възпроизвеждане на видеоклипове.

Според Honor, смарт телефонът е оборудван с патентованата панта Luban, която се характеризира с нараснала устойчивост и надеждност, доказани от 5-звезден документ от швейцарската компания SGS. Дебелината на смарт телефона е 7,15 мм когато е разгънат и 14,89 мм, когато е прегънат.

Honor Magic V Flip употребява процесор Snapdragon 8+ Gen 1 в композиция с 12 GB RAM и до 1 TB флаш памет. Съобщава се и за лично създадения от Honor радиочестотен чип C1+. За отклоняване на топлината от съставените елементи се употребява охлаждаща система с изпарителна камера.

Honor Magic V Flip разполага с двойна камера с главен 50 MP датчик Sony IMX906 с поддръжка на оптична стабилизация (OIS) и 12MP ултра-широкоъгълен обектив. Резолюцията на предната камера е 50 MP. Устройството е оборудвано с два стерео високоговорителя. В бутона за включване е вграден скенер за пръстови отпечатъци. Magic V Flip работи с Android 14 със лична с фирмената среда MagicOS 8.

Honor Magic V Flip ще се предлага в цветови разновидности White Camellia, Pink Champagne и Black Iris. Цената на базовата версия с 8 GB RAM и 256 GB памет коства към 689 $. Версията с 12GB RAM и 1TB памет ще коства към 827 $.

Ще има и лимитирана серия Magic V Flip с 16GB RAM и 1TB флаш памет с дизайн Jimmy Cho на цена от към 965 $.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР