Отстраненият адвокат Майкъл Коен завърши показанията си пред наказателна съдебна

...
Отстраненият адвокат Майкъл Коен завърши показанията си пред наказателна съдебна
Коментари Харесай

Коен признава кражба и други неща за вкъщи от 19-ия ден от процеса срещу Тръмп

Отстраненият юрист Майкъл Коен приключи показанията си пред наказателна правосъдна зала в Ню Йорк, до момента в който делото против неговия началник, някогашния президент на Съединените щати Доналд Тръмп, наближава. евентуално край.

Понеделник означи четвъртия и финален ден на Коен на свидетелската пейка. Думите му бяха последните свидетелски показания, които обвиняването извика преди да завърши делото си.

Сега процесът се измества към отбраната, защото се пробва да опровергае обвиняванията, че Тръмп е фалшифицирал бизнес записи, с цел да прикрие скрито заплащане на някогашна кино звезда за възрастни – и по този метод да усили възможностите си на президентските избори през 2016 година

През октомври 2016 година Коен трансферира 130 000 $ на звездата от филми за възрастни Сторми Даниелс, с цел да купи мълчанието й по отношение на спекулация, която тя твърди, че е имала с тогавашния претендент Тръмп.

Коен твърди, че е направил заплащането по заповед на Тръмп - и че по-късно Тръмп е възстановил заплащането посредством т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР