По предложениена председателя на Общинския съвет доц. д-р ИванМалкодански, след

...
По предложениена председателя на Общинския съвет доц. д-р ИванМалкодански, след
Коментари Харесай

Заседанието на Общински съвет - Плевен от 30 май продължава и днес

По предложениена ръководителя на Общинския съвет доцент доктор ИванМалкодански, откакто на постоянното съвещание на 30-ти май в границите на общо осем часа бяха прегледани 6 точки от 53в дневния ред, съвещанието на Общински съвет - Плевен продължава през днешния ден -понеделник,3 юни, от 09.00 ч. в Конферентната зала на Община Плевен в постройка „ Гена Димитрова ”.

Припомняме, че на съвещанието предишния четвъртък най-продължителна-близо 5часа, бе полемиката по точка6:Предложение по отношение на одобряване на стратегии за развиване на комерсиалните сдружения с общинско присъединяване за 2024 година

По искане на общинските съветници в границите на дебата по точката бяха изслушани шефовете на всяко едно от шестте търговски сдружения с общинско участие-д-р Мариана Лазарована„ ДКЦ II - Плевен “ ЕООД,д-р Николай Хинков на „ ДКЦ III - Плевен “ ЕООД, инж. Ангел Несторов на „ Тролейбусен превоз “ ЕООД, инж. ЙорданБогословови инж. Пламен Петков на „ Инжстрой “ ЕООД,Дамянка Владимирова на„ Паркстрой “ ЕООД иЛидияЖелезарована„ Тибор “ ЕАД.Съветниците пожелаха подробни информации за финансовите резултати на компаниите, метода на работа, планувани вложения и облаги.

Поискано бе и привикване на изключително съвещание на Общинския съвет с спор по отношение на работата и метода на ръководство на общинските компании, както и промени в Наредба №8 за реда за основаване и практикуване правата на общината в обществени предприятия и търговски сдружения с общинско присъединяване в капитала.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР