Жена, която получи сърдечен удар по време на ваканция, след

...
Жена, която получи сърдечен удар по време на ваканция, след
Коментари Харесай

Жена колабира в „страшно“ ваканционно изпитание, след като беше принудена да се качи по стълбите, когато асансьорът беше повреден

Жена, която получи сърдечен удар по време на почивка, откакто беше принудена да се изкачи по стълбите заради живота отвън орденът приказва за нейното „ ужасно “ тестване.

Медицинската сестра Сара Бейнс, 61, от Хайд, Голям Манчестър, дойде в Лейк Дистрикт през октомври предходната година, когато се оказа, че асансьорът, който е употребила, не работи на реда. След това тя стартира да се изкачва по стълбите, преди да й прилошее и да падне на пода с болки в гърдите и гърба.

Братът на Бейнс Уилям неотложно се обадил на 999 и парамедиците пристигнали на мястото на случая в Backbarrow в границите на 10 минути. След осъществяване на електрокардиограма беше доказано, че тя е получила инфаркт.

Според Manchester Evening News, добавяйки: „ Моят мозък просто не го приемаше. Продължавах да се запитвам по какъв начин е допустимо да получа инфаркт. Аз съм единствено на 61; работя на цялостен работен ден и отивам на фитнес Имах болки в гърба и раменете от две седмици, само че го отдадох на пострадване на рабо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР