Стандартите за красота, които обществото ни налага, винаги са много

...
Стандартите за красота, които обществото ни налага, винаги са много
Коментари Харесай

5 начина да накарате всички да ви смятат за красива

Стандартите за хубост, които обществото ни постанова, постоянно са доста високи. Ако внезапно външният ви тип не е същият като този на търсените модели и инфлуенсъри, автоматизирано ви считат за разнообразни.

Някои девойки подценяват това и се радват на личната си неповторима хубост. Много от тях обаче развиват комплекси и се усещат незадоволително привлекателни.
И по този начин, дано разнищим кой жена всички считат за красива. Вероятно това е онази, която има съвършена и красива кожа, най-малко грим по лицето, леко цялостни чувствени устни и, несъмнено, добре поддържана коса, за предпочитане с леки къдрици. Много е елементарно да го извършите, най-важното е да знаете няколко значими правила.

 красива

Здрава кожа

Ежедневната ви козметична рутина би трябвало да включва разчистване, тонизиране и навлажняване. Но главният акцент би трябвало да бъде подложен върху вечерното разчистване, което би трябвало да се състои от артикул за унищожаване на грим, пяна или почистващ гел, последвано от разчистване с лосион или тоник, с следващо поддържане и навлажняване. Ако имате проблематична кожа, би трябвало да я третирате със специфични артикули и особено поддържане, за което може да ви опише повече вашият кожен лекар.

Не забравяйте и маските за лице; изберете такива, които ще накарат кожата ви да сияе и ще я хидратират. Дори мазната кожа се нуждае от навлажняване, не забравяйте това.
 

Бели зъби

Вероятно не е загадка, че хората с бели зъби наподобяват по-привлекателни за близките. Едно изследване от университета в Линдс даже го удостоверява. Така че, в случай че усмивката ви не може да се назова холивудска, е време да потърсите помощ от ортодонт и да я избелите, не се увличайте, тъй като зъбите ви ще наподобяват неестествено, което също е неприятно.

В домашни условия могат да ви оказват помощ избелващите лентички, които не костват толкоз доста.

 красива

Правилният грим

Не забравяйте, че многото грим от време на време може да стресне хората, по тази причина е целесъобразно да се придържате към натурален тип. Ежедневният ви грим би трябвало да стартира с праймер, който освен ще бъде чудесна основа за декор дьо тена, само че и ще направи текстурата на кожата ви по-гладка. Освен това към този момент се оферират артикули, които могат да се оправят с проблеми на кожата, като да вземем за пример равнене на тена или матиране на кожата. 

Следващата стъпка е да коригирате дребните недостатъци по лицето. Пъпките и тъмните кръгове под очите не ви вършат да изглеждате по-красиви, по тази причина ги маскирайте с коректор. След това нанесете декор дьо загар, който е идеално комбиниран с тена ви, разнесете го и леко напудрете лицето си.

След това можем да стартираме с грима: подчертайте веждите, с цел да ги извършите по-изразителни, по-късно сложете серпантина на миглите и поставете руж върху ябълките на бузите.

 красива

Чувствени устни

Устните ви също би трябвало да са добре поддържани и ненарушени. Ако имате доста сухи устни, нанесете маска преди лягане и на сутринта устните ви ще бъдат плътни и идеално гладки.

Преди да нанесете грим, сложете малко еликсир, по-късно вземете червило, което е допустимо най-близко до естествения цвят на устните ви, и го нанесете тъкмо в центъра, след което го изравнете с върховете на пръстите си или с четка. Това ще придаде секси тип на устните ви.

Пищен стайлинг

Буйната и обемна коса е фантазията на всяко момиче, само че това не е мечтаната прическа за всеки. Поради тази причина е добре да употребявате артикул за размер, преди да оформите косата си: пяна и мус могат да бъдат добра концепция. Можете също по този начин да употребявате преса за къдрене, с цел да наподобява косата ви малко по-сплескана. Това ще направи косата ви да наподобява буйна и първокласна.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР