Сред петте смущаващи момента от живота на кралица Елизабет, които

...
Сред петте смущаващи момента от живота на кралица Елизабет, които
Коментари Харесай

Петте най-смущаващи момента в живота на кралица Елизабет Втора

Сред петте смущаващи момента от живота на кралица Елизабет, които тя безспорно желае да бъдат забравени, са казусът с незнаен мъж, който съумял да се качи до прозореца на спалнята й и я види по нощница, или пък абсурдът със сина й - принц Андрю, който е упрекнат в обезчестяване

Британската кралица е считана за непоколебим държател, уважаваща традицията и разпоредбите, има мощна известност и желае всички да последват образеца й.

И все пък и тя има няколко издънки. През 95-те си години тя е изпаднала в няколко неприятни обстановки, които сигурно желае публиката да не помни, напомня БГНЕС.

Не е плащала налози

Тя беше упрекната в укриване на налози и прекачване на милиони в офшорни компании на Бермудите, до момента в който хиляди нейни жители спяха по улиците.

Използва властта в интерес на щерка си

В началото на 2000-те щерка й - принцеса Ан, беше санкционирана с 500 паунда за това, че кучетата й нападнаха две деца. Хората възприеха присъдата като незадоволително наказване и упрекнаха кралицата, че се е намесила, с цел да облекчи щерка си.

Неуспешно развъждане на един наследник

Принц Андрю е именуван най-скандалната фигура в кралското семейство. Той завоюва неприятна известност в предишното, когато медиите оповестиха, че води порно актриса вкъщи си, а най-големият скандал беше връзката сред него и Джефри Епщайн.

Неизвестен мъж влезе в спалнята й

Макар Бъкингамският замък да е прочут като място, където е невероятно да се влезе, сигурността не е най-силната му страна. През лятото на 1982 година защитата му проспа 32-годишният мъж, който проникна на територията на двореца, съумя да се покатери по стената и тръбите до спалнята на кралицата, където прозорецът е отворен.

И стана шлагер с изявленията, в които описа в каква нощница е била облечена владетелката и какво е правила в този миг.

Неуспешната баба

Меган и Хари шокираха обществеността през 2021 година, когато по време на посещаване в Опра разкриха, че са изправени пред расистки обиди в кралския замък и редица други несправедливости.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР