Спряганият за нов собственик на Левски - бизнесменът Васил Божков,

...
Спряганият за нов собственик на Левски - бизнесменът Васил Божков,
Коментари Харесай

Васил Божков уверил Тръст "Синя България", че ще реформира и ще се бори с хулиганите

Спряганият за нов притежател на " Левски " - предприемачът Васил Божков, е уверил, че ще направи всичко допустимо да се оправи с оздравяването на футболния клуб. На среща с организацията на почитателите, която държи 10% от акциите - Тръст " Синя България ", той е обособил и главните точки в проекта си.

Новият притежател в " Левски " ще реформира управническата конструкция, ще влага в школата и ще се бори с футболното безчинство, с цел да сътвори сигурност на последователите.
Пътят на Васил Божков към " Левски " (ВИДЕО) Футболни пристрастености в синьо
Това излиза наяве от известие на организацията, оповестено през днешния ден:

" На състояла се среща сред господин Васил Божков и Тръст „ Синя България “ бяхме осведомени с елементи от извършения вътрешен одит, свързани с тежкото финансово положение на " Левски ".

Беше изразено твърдото му желание да се оправи с оздравяването и стабилизирането на клуба, като акцентът ще бъде върху реформиране на управническата конструкция, предпочитани вложения в юношеската школа и основаването на комфорт и сигурност за последователите по време на мач посредством безкомпромисна битка с футболното безчинство.

Тръст „ Синя България “ ще приветства и поддържа всички старания, свързани с превръщането на " Левски " във финансово самостоятелен клуб и разтрошаване на траялия прекомерно дълго циничен модел на ръководство. "
От Божков до Божков – „ Левски ” на новото време „ Сините ” изпращат 30-годишен плевел интервал, какво ли още следва?
Васил Божков съобщи желанието си да оказва помощ финансово на " Левски ", до момента в който " съществуват благоприятни условия за напредък и бизнес ползите на двете страни съответстват ".

Преди дни новият изпълнителен шеф в клуба Павел Колев съобщи, че задълженията на " сините " са " малко над 30 млн. лв. ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР