Методът на зебрата“ – това е новата алкохолна тенденция,която се

...
Методът на зебрата“ – това е новата алкохолна тенденция,която се
Коментари Харесай

„Методът на зебрата“ – новата алкохолна тенденция по баровете в Европа

„ Методът на зебрата “ – това е новата алкохолна наклонност,която се постанова по питейните заведения в Европа. Пиячите употребяват новия „ способ на зебрата “, с цел да трансформират напълно вечерите си на открито. Все по-голям брой пиячи към този момент вършат това.

Начинът, по който хората пият, съвсем постоянно се трансформира, само че има една възходяща наклонност, която става известна като „ способ на зебрата “.

Това е методът, по който отивате на вечерно празненство и редувате напитките си, тъй че сред пиенето на алкохол да изпиете нещо малко, което не ви трови постепенно.

Това ви разрешава да останете на открито по-дълго, без да се напивате прекомерно доста, и евентуално няма да се разсъните на идната заран с чувството, че сте умрели през нощта.
Отдавна е признато да се редуват напитките, когато сте на открито, и че с цел да сте здрави и хидратирани, би трябвало да пиете вода сред питиетата.

„ Методът на зебрата “ – новата алкохолна наклонност по питейните заведения в Европа 25.06.24 00:30 Столетници от Коста Рика разкриват храните, с които се живее по-дълго и щастливо 25.06.24 00:01 Предизвикват ли рак микровълновите фурни? Истината е смайваща! 24.06.24 23:30 Сензационна вест: Известен академик откри метод да живеем над 1000 години! 24.06.24 23:15 ИЗВЪНРЕДНО!: Смъртоносен случай с ескорта на унгарския министър председател Орбан – има умрял служител на реда 24.06.24 22:49

Ново изследване на алкохолните привички открива, че всяко трето посещаване на механа не е обвързвано с пазаруване на алкохол и че през 2024 година спрямо 2021 година 2,6 милиона възрастни пият седмично по-малко.

Установено е също по този начин, че една четвърт от британците към този момент „ вършат зебра “, до момента в който две трети от интервюираните пиячи включват безалкохолни питиета в алкохолните си сесии, даже и да не са употребявали постоянно този способ.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР