Spotify възнамерява да разшири своята дейност отвъд слушането на музика

...
Spotify възнамерява да разшири своята дейност отвъд слушането на музика
Коментари Харесай

Spotify придоби Soundtrap

Spotify има намерение да разшири своята активност оттатък слушането на музика към основаването ѝ. Това стана ясно, откакто шведската компания разгласи, че е сключила договорка по придобиването на Soundtrap, облачна платформа, помагаща на професионални и непрофесионални музиканти и подкастъри да записват своите артикули.

Основана пред пет години в Швеция, Soundtrap предлага предлага чрез платформата си метод на музикантите по света да си сътрудничат и да основават дружно музика. Технологията е кросплатформена и се предлага в разнообразни ценови предложения, включително и безвъзмезден проект, който дава достъп до 800 аудио семпли и 190 инструмента и звуци. Заедно с това, услугата предлага и опция за учители и студенти – от началното учебно заведение до университетите.

Spotify споделят, че Soundtrap ще продължи да оперира и независимо, както до момента. „ Нашите екипи са културно и стратегически страхотна композиция, тъй че Soundtrap, включително и целия ни екип, ще продължим да революционзираме процеса по основаване на музика за консуматори, възпитатели и възпитаници, от фамилията на Spotify “, споделя представител на Soundtrap.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР