Спортно-техническият щаб на Локомотив (Пловдив) ще даде последен шанс на

...
Спортно-техническият щаб на Локомотив (Пловдив) ще даде последен шанс на
Коментари Харесай

Локомотив гони молдовец още през зимата

Спортно-техническият щаб на Локомотив (Пловдив) ще даде финален късмет на Артур Крачун в идващите дуели. Ако бранителят още веднъж разочарова, ще бъде върнат на унгарския Хонвед.

Именно оттова 23-годишният централен защитник дойде на " Лаута " през лятото. Той пристигна чартърен до края на акцията, като в контракта има алтернатива за откупуването му. Засега това освен че няма да се случи, само че Артур е по-близо до изхода още през зимата. С него по сходна скица в клуба дойде и 23-годишният Олексий Биков. Украинецът се оправя доста по-добре от съотборника си.
 Тунчев нахокал 19-годишен бранител
Тунчев нахокал 19-годишен бранител

Мартин Паскалев го вбесил

Крачун стартира акцията като титуляр. След като Кристиан Гомис се възвърне, а в клуба се завърна и Милош Петрович, молдовецът изпадна зад борда. В последно време старши-треньорът Александър Тунчев дава късмет и на младока Мартин Паскалев. Той го сграбчи и остави отлични усещания с представянето си против ЦСКА на " Армията " и Лудогорец в Разград. Затова и Тунчев ще продължи да го постанова.

Така място за Крачун не остава, тъй като на този пост може да бъде употребен и Емил Янчев. Така че в случай че чужденецът не покаже съществено израстване, няма да се задържи дълго на " Лаута ", написа " Тема Спорт ".
 Гонзо: Нямам никакво предпочитание да бъда треньор на Локо (Пд)
Гонзо: Нямам никакво предпочитание да бъда треньор на Локо (Пд)

" Георги Минчев не е направил нещо извънредно "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР