Спортно-техническият щаб на Дунав предвижда масова чистка. Тя ще влезе

...
Спортно-техническият щаб на Дунав предвижда масова чистка. Тя ще влезе
Коментари Харесай

Чистка в Дунав от днес

Спортно-техническият щаб на Дунав планува всеобща чистка. Тя ще влезе в ход от през днешния ден, часове преди мача с Локомотив Пловдив на Градския стадион в Русе. Двубоят стартира в 17,00 часа, а в състава за него няма да влязат най-малко петима играчи, които не попадат повече в проектите на старши треньора Людмил Киров.

Възможно е в групата да попаднат шестима юноши, които да ги заменят, оповестява вестник " Тема Спорт ". От щаба на Дунав отхвърлиха да назоват имената. Според осведомени в черния лист са попаднали Самуел Инкоом, Иван Селеменев и Самир Аясс, като се чака той да бъде допълнен с още двама.

" Нека не схващат от медиите. Говорили сме с тях и следва в понеделник да прекратим договорите. Нека да разтрогнат и тогава ще оповестим кои са тъкмо. Имам 12-13 играчи, които ще изнесат мача. Останалите ще са юноши от 19-годишните. Може и някой от тях да започва. Има време. До мача всичко може да се случи. "

" Аз съм споделил на въпросните футболисти, те са наясно. Но дано всичко мине както би трябвало и да се разделим другарски, тъй като свършиха работа. През зимата обаче би трябвало да се надгражда. Трябват ни точки ", разяснява старши треньорът Людмил Киров. От управлението също не пожелаха да разкрият повече детайлности, преди публично да са разтрогнали с въпросните футболисти.

Георги Петракиев, Митко Русанов, Кристиан Върбанов, Симеон Иванов, Албер Силвиев и Борис Димитров пък са евентуалните юноши, които може да попаднат измежду 18-те през днешния ден. Идеята на управлението е през пролетта те да бъдат налагани от ден на ден. Людмил Киров към този момент е почнал и работа по зимната селекция, като е набелязал футболисти от елита и Втора лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР