Спортните обувки отдавна напуснаха фитнес залите и се настаниха на

...
Спортните обувки отдавна напуснаха фитнес залите и се настаниха на
Коментари Харесай

3 актуални тренда при избора на спортни обувки този сезон

Спортните обувки от дълго време напуснаха фитнес залите и се настаниха на пиедестала на стилните акценти сезон след сезон. Гордо ги носим в града и следим всевъзможни комбинации и преливане от жанр в жанр даже на аления килим.

На крачка от лятото към този момент акцентираме и на спорта по пътя към мечтаната фигура за плажа. Което значи, че това също е задоволително състоятелен мотив да потърсим положителни спортни обувки. А те би трябвало да отговорят на избрани критерии като устойчивост, комфорт, леки и проветриви материали на направа и гъвкава, само че щадяща крайници подметка. Състезанието тук обаче е мощно оспорвано, изключително измежду огромните играчи от Шампионската лига на най-известните и потвърдили се в стандартите за качество, иновативност и улеснение топ марки. В избора, несъмнено, задаваме и категорията на настоящите трендове за този сезон. Запомнете три от тях:

1. Спортни обувки с акценти и декоративни детайли 

Перфектният чифт маратонки е същински хамелеон, който съумяваме да носим и при спортни интензивности, и при разходка на открито. Такъв е моделът Tanjun на  с гръмък дизайн от текстил и ергономична подметка. С него бързо и елементарно ще превключим от състезателен на начин на живот режим в дрешника. Още един градски и модерно модел е Court Royale с забавен акцент при логото.

2. Спортни обувки за уикенда 

Идеални за уикенда и всеки лежерен аутфит е класиката – чифт бели кецове. Или различен чифт в безпристрастен цвят с дискретно лого. 

3. Фънки спортни обувки 

Във Fashion Days ще намерите голямо многообразие от, подобаващи за всеки жанр и вид физическа интензивност. Можете да избирате да вземем за пример сред известни модели на Converse над глезена или Adidas Performance в разнообразни разцветки. А дизайните на Under Armour са едни от най-щадящите при спорт поради характерната подметка и дишащите материи на направа.  Ако към момента се оглеждате за мечтания чифт спортни обувки, просто хвърлете един взор на селекциите във Fashion Days и разчитайте на благосъстоянието от марки и разновидности. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР