Персоналът, работещ за кралското семейство, остана трогнат, след като принцеса

...
Персоналът, работещ за кралското семейство, остана трогнат, след като принцеса
Коментари Харесай

Невероятният жест на Кейт Мидълтън към кралския персонал, който ги наистина трогна

Персоналът, работещ за кралското семейство, остана разчувстван, откакто принцеса Кейт им показа най-малкия си наследник, разкри някогашен асистент.

Принцесата на Уелс постоянно е имала топли връзки с работещите за нея и се счита за „ доста известна “ измежду тях. 42-годишната Кейт е известна с това, че приема ръчен метод и разделя времето си сред брачна половинка си, децата и кралските отговорности, което може да изясни за какво нейната известна личност пред обществото се популяризира в персоналния й живот и отношение.

Анонимен някогашен чиновник изясни: „ Принц Уилям желае да е доброволно. Децата тичат из офиса и той не желае да е задушно. Ако имаме значими срещи или отиваме в Бъкингамския замък, тогава, несъмнено, [обличаме]. "

Известно е, че двойката се отклонява от кралските правила в редица случаи, в това число отменяне на обичайните наставнически способи за по-модерен метод, до момента в който се грижи за трите си деца. Кейт и Уилям желаят децата им да могат да приказват за възприятията си, вместо да изпуск...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР