Скандалната екскметица на Красно село Росина Станиславова е отведена от

...
Скандалната екскметица на Красно село Росина Станиславова е отведена от
Коментари Харесай

Екскметицата Росина Станиславова тръгна да гласува, отведоха я в 6-то районно в София

Скандалната екскметица на " Красно село " Росина Станиславова е отведена от полицията в 6 районно ръководство на Министерство на вътрешните работи. 

Преди дни някогашната управничка е била оповестена за търсене, откакто не се и явила като очевидец по досъдебно произвеждане.

Бившата кметица на регион " Красно село " Росина Станиславова е била отведена от полицията в Шесто районно ръководство, съобщава БНР, базирайки се на свои източници. 

В края на февруари " Демократична България " отдръпна доверието си от кмета на " Красно село " след абсурда, който се развихри във финансовата комисия към Столичния общински съвет. Тогава стана ясно, че Станиславова, издигната от Демократична България на локалните избори, е платила на себе си и свои чиновници част от парите по европейска стратегия " Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания " или по-конкретно 41 526 лв.. Проектът се извършва от май, 2020 година и продължава до март тази година. За този интервал кметът на столичния регион е получил 7602 лева хонорари като началник на плана. Станиславова беше изслушана от комисията, само че отхвърли да заяви дали и какъв брой пари в допълнение е получила.

" Кметът на регион " Красно село "  гжа Станиславова е основала морално неприемлив казус, определяйки сама себе си за началник на план, получаващ в допълнение възнаграждение по изпълнявана от районната администрация европейска стратегия. Тази заран управлението на обединението прикани госпожа Станиславова да откри метод да възвърне взетите от нея средства. След като тя не направи това, “Демократична България ” подарява равностойността на тази сума на SOS детски селища ", изясняват от " Демократична България ".  

Самата Станиславова обясняваше, че жалбите против нея били манипулирани, а екипът й бил напълно отдаден на работата си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР