Спортната журналистка Николета Маданска и бившият шеф на новините на

...
Спортната журналистка Николета Маданска и бившият шеф на новините на
Коментари Харесай

Ето как Николета Маданска отбеляза 40-ия ден от раждането на втория си син

Спортната журналистка Николета Маданска и някогашният началник на новините на бТВ Венелин Петков означиха 40-ия ден от раждането на втория им наследник Михаил, спазвайки българските обичаи, написа Шоу Блиц.

Мъникът е кръстен на бащата на телевизионерката-треньорът Михаил Мадански.

" 40 дни от раждането на Мишо. Знаете ли, че няма нищо християнско в всеобщата процедура у нас да се прави " празненство " за " орисване " на бебето или по този начин наречената погача за новородено?

Това, което се прави в действителност, е изобразено на иконата зад мен на втората фотография - Сретение Господне (представянето на 40-дневния Младенец в храма от майка му).

Счита се, че до 40-тия ден на детето родилката е „ нечиста”. До този миг и майката, и бебето, се намират сред живота и гибелта, сред земята и небето. В края на четиридесетте дни майката и бебето посещават черква, където им се пее така наречен „ очистителна молитва”.

Това направихме ние с Йоан предходната година, а в този момент и с Мишо. Съчетахме го с разходка до манастира, а питка си хапнахме за здраве ", написа Маданска в Instagram.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР