Спортът, освен здраве и сила, дава свобода, заяви заместник-министърът на

...
Спортът, освен здраве и сила, дава свобода, заяви заместник-министърът на
Коментари Харесай

Феновете на Левски биха привържениците на ЦСКА с дузпи в затвора в Бобов дол

Спортът, с изключение на здраве и мощ, дава независимост, съобщи заместник-министърът на правораздаването Мария Павлова при откриването на футболния мач през днешния ден сред лишени от независимост в пандиза Бобов дол, последователи на ЦСКА и Левски.

Тя благодари на двата тима, че интензивно вземат участие в спортните действия, изрази вяра тези събития да станат процедура и им пожела почтена и оспорвана конкуренция.

На срещата участваха окръжният прокурор на Кюстендил Камелия Стефанова, изпълнителният шеф на Левски Ивайло Ивков и основният шеф на Главна дирекция „ Изпълнение на наказванията “ основен комисар Ивайло Йорданов, написа уеб сайтът на Министерство на правораздаването.

Преди началото на мача зам.-министър Павлова раздаде червени тениски на тима на последователите на ЦСКА, предоставени от водача на фенклуба на " Сектор Г " Иван Велчев. Изпълнителният шеф на „ Левски “ Ивайло Ивков, раздаде сини тениски на другия тим и разгласи, че мачът е за купата на „ Добрата воля “.

След оспорван дуел, който бе последван от осъществяване на дузпи, синият тим завоюва с 2:0.

По думите на Главен комисар Йорданов с реализирането на днешната самодейността у лишените от независимост и се построяват умения за дисциплина и самоконтрол, което кореспондира с ресоциализацията и сполучливото им осъществяване в живота.

По късно през днешния ден Павлова награди четиримата финалисти от ГДИН, които участваха в републиканското състезание по бокс, проведено от Спортната асоциация на Министерство на вътрешните работи и извършено в състезателен център „ Пулев “. Това са чиновниците Стоян Димитров от пандиза Пазарджик, Тихомир Павлов от пандиза София, Венцислав Иванов от пандиза Враца и Иво Стоянов от пандиза Плевен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР