Според западното разузнаване руските войски превъзхождат украинските сили 40 пъти

...
Според западното разузнаване руските войски превъзхождат украинските сили 40 пъти
Коментари Харесай

Русия значително превъзхожда Украйна, украинската армия понася тежки загуби

Според западното разузнаване съветските войски превъзхождат украинските сили 40 пъти по ресурси от муниции. Това написа в. The Independent, представен от УНИАН.

Според разузнаването украинските войски търпят обилни загуби, защото са превъзхождани от руснаците с 20:1 по артилерия и 40:1 по муниции. Новите данни рисуват мрачна картина на бруталния спор на фронтовата линия. На 24 февруари съветската войска стартира пълномащабна непредизвикана война против Украйна, която продължава и до през днешния ден. Ожесточената борба в Източна Украйна има сериозен деморализиращ резултат върху украинските сили, както и доста действителен веществен резултат. " Броят на дезертьорствата (в украинската армия) нараства всяка седмица ", се споделя в документа.

В отчета се споделя също по този начин, че врагът може да нанесе удари от 12 пъти по-голямо разстояние, в сравнение с е способността на украинската войска. Съобщава се и за възходящ брой украински жертви. Тактическата обстановка на Източния фронт е следната - украинската страна е изчерпала съвсем изцяло запасите си от ракети за РСЗО " Смерч " и " Ураган ", което направи допустимо дейно въздържане на настъплението на съветските войски.

Максималният обхват на огън на въоръжените сили на Украйна е 15,5 благи, до момента в който на съветската войска е 186 благи. Това основава обстановка на безусловно неравноправие на бойното поле, да не приказваме за цялостното доминиране на вражеските самолети във въздуха, се споделя в отчета. Руснаците са изцяло наясно, че са изпратени относително малко западни оръжия, а доставката до бойните позиции е мудна. Руснаците се пробват да употребяват своето преимущество във времето, с което разполагат, като употребяват артилерията си, с цел да пробият украинската защита в Донбас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР