Според изявлението, военните учения на САЩ и Южна Корея, както

...
Според изявлението, военните учения на САЩ и Южна Корея, както
Коментари Харесай

Аларма! Случи Се Най-Страшното, Неизбежно Е! Започва Война, Каквато Човечеството Не Е Виждало!

Според изказването, военните учения на Съединени американски щати и Южна Корея, както и, че " войнствените изказвания на американски публични лица будят паника ", показвали, че войната е неизбежна.

При това, въпросът е не " дали ", а по кое време ще стартира войната.

В изказване на Външното министерство, представено от ТАСС се споделя, че " днешната администрация на Съединени американски щати е взела решение да предизвика война на Корейския полуостров и употребява поетапен метод, с цел да реализира тази цел ".

Вчера бомбардировачи на Съединени американски щати B-1B Lancer нанесоха удари по образователен полигон напълно покрай границата сред двете Кореи, а в ученията взеха присъединяване и изтребители от пето потомство на американските военновъздушни сили.

Най-големите в историята взаимни американско-южнокорейски учения стартираха на 4 декември, откакто Северна Корея изстреля балистична ракета, която след това падна в японската икономическа зона в Японско море.

При това, Северна корея съобщи, че ракетите и са способни да доближат всяка точка на територията на Съединени американски щати, както и, че съществува " голяма и непосредствена заплаха " от нуклеарна война при положение на осъществяване на взаимните Южнокорейско-американски учения до границите и.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР