Чудовищно е пътуването до Търговище. Оставихме 1,2 за дострояването на

...
Чудовищно е пътуването до Търговище. Оставихме 1,2 за дострояването на
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Търговище: Стягайте се - двама депутати искам. И 1 млн. гласа. Иначе не се хващам повече

Чудовищно е пътуването до Търговище. Оставихме 1,2 за дострояването на Автомагистрала " Хемус ". 1,2 за пътя Търново-Русе, както и за тунела в Габрово. 

Нищо ново няма издигнато за тези три години. Уважаемите медии, подскажете ми, да взема една ядка от тях, да го погледна, да цъкам с език, да крещя: " Браво ".
 
С цялото му безсрамие Денков се е снимал с мен и Делян и пита - " Кой желаете да е министър председател? ". Няма да пътуваш към този момент, Ники! С това държание, с тези гаменски похвати. Нивото му е на зам.-министър в държавно управление на ГЕРБ. Не знам дали и това му е равнището ", акцентира някогашният министър председател. 
 
Сложи си Киро и Асен, постави си ги тях, рекламирай се с тях. Но от тези записи една група, която прави прелом в службите на тази страна. Тези неща бяха желани и от мен. 50/50 - 50 на мен, 50 на тях. И аз им споделих - няма по какъв начин да стане това. Ние не разпределяме нищо. Искаме да стане " Хемус ", да станат детските градини ", възмути се водачът. 
 
Стягайте се - двама депутати желая. И 1 млн. гласа. Иначе не се пипвам повече, прикани Борисов. 
 
" Платили пари от кеша - милионите от кеша са в билбордове. Сутринта ходя на работа - аз на моите съм им забранил да ми поставят лицето. И какво виждам - аз до Денков. Мощен, мощен. С 30 депутати министър председател беше. Не го беше позор да е министър председател, всеки ден ходеха с Модев при Делян (Пеевски, бел. ред.). Пък ми поставили и една смачкана фотография, като тъжно куче виждам. Сложи ме от Мъж на годината ", пошегува се Борисов. 
 
Това, в случай че сме желали ние да узурпираме служби, да приказваме за кеш - въобразявам си какво щеше да е в медиите. Сега някои публицисти, които толкоз старания вложиха да ги промотират какво ли си споделят като ги чуват.
 
Ако създадем добър резултат - ще вършим държавно управление. Иначе е огромен риск за партията. Ако хораат ни додат доверие - тогава ще поемем отговорност и ще създадем България по-стабилна. В противоположен случай ще влезем в нов цикъл от избори. Политическа партия и Демократична България знаят, че са тежко дискредитирани и по тази причина ще целят да са дребна съпротива.            
 
Събранието откри кмета на града Дарин Димитров. След него думата взе Теменужка Петкова, лидер на листата на ГЕРБ-СДС в района.
 
Отиваме на шести подред избори, тъй като ползите на Политическа партия бяха разнообразни от ползите на хората, акцентира в словото си тя. " Опитахме се да не тласкаме страната в нови избори. Но против нас имахме хора, които не се вълнуваха от това. Едни желаеха да пътуват, други да кадруват, трети да събират кеш, все ползи, разнообразни от тези на жителите ", сподели Петкова.
 
 Теменужка Петкова Теменужка Петкова Източник: Скрийншот видео кадър
Тези избори са основни. На тези избори ни би трябвало огромна победа с огромна разлика, с цел да можем да създадем устойчиво, умело държавно управление, съобщи Петкова. Гласувайте за такова държавно управление и за министър-председател Бойко Борисов, обърна се тя към множеството, което отвърна с овации. Петкова показа листата с думите: " Това е сполучливият тим на ГЕРБ! ".
 
Тя даде думата на Делян Добрев. Той стартира с цитиране на решение на ЦИК за санкциониране на Николай Денков от ПП-ДБ. тава дума за билбордовете, в които до неговата фотография са тези на Борисов и Пеевски. Комисията задължава Денков да в профил тези пропагандни материали.
 
" Това не е изключение от тяхното държание. Виждате записите, които излизат непрестанно. Начинът им на мислене е незаконен. Не са инцидентни нито кучетата, нито пачките, нито подправените подписи ", съобщи Добрев. 
 
 Делян Добрев Делян Добрев Източник: Скрийншот видео кадър
Още през цялото време, май месец 2021 година заявих, че тези хора са измамници с бели якички. И те излязоха тъкмо такива. Лошото е, че поради тях имаме инфлация, нарастването на " дребната кошница " е сред 50 и 100 %. Загубихме три години, добави той. 
 
" Днес пътувайки насам в Търново видях, че са 220 км, с цел да стигна до такава степен. Толкова е пътят до Хасково, само че там се пътува по автомагистрала - с един час по-малко. А тези похарчиха оставените пари за Автомагистрала " Хемус ". Нужна ни е безапелационна победа - с цел да имаме 4-годишен мандат. От 2021 година имаме заделени 50 милиарда Усвоени са до момента 1 милиарда ", възмути се лидерът на листата в МИР-Хасково. 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР