Зад нас оставяме неща, които можем да покажем, заяви в

...
Зад нас оставяме неща, които можем да покажем, заяви в
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ники, няма да пътуваш, няма да си премиер повече! Нивото ти е на зам.-министър

Зад нас оставяме неща, които можем да покажем, съобщи в Търговище водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Градът е следващата спирка от предизборната му обиколка. Борисов обърна внимание на непостроената автомагистрала „ Хемус “.
За три години едно нещо ми покажете, което е направено – да цъкам с език и да крещя: „ Браво! “, уточни Бойко Борисов.
Лидерът на ГЕРБ разяснява и решението на ЦИК, задължаващо Николай денков да отстрани пропагандните материали, на които е дружно с Борисов и Пеевски.
„ Няма Ники да пътуваш, няма да си министър председател повече, няма “, обърна се задочно към Николай Денков водачът на ГЕРБ. И добави: „ Нивото му е на зам.-министър. “
Събранието откри кмета на града Дарин Димитров. След него думата взе Теменужка Петкова, лидер на листата на ГЕРБ-СДС в района.
Отиваме на шести подред избори, тъй като ползите на Политическа партия бяха разнообразни от ползите на хората, акцентира в словото си тя. „ Опитахме се да не тласкаме страната в нови избори. Но против нас имахме хора, които не се вълнуваха от това. Едни желаеха да пътуват, други да кадруват, трети да събират кеш, все ползи, разнообразни от тези на жителите “, сподели Петкова, представена от Епицентър.
Тези избори са основни. На тези избори ни би трябвало огромна победа с огромна разлика, с цел да можем да създадем устойчиво, умело държавно управление, съобщи Петкова. Гласувайте за такова държавно управление и за министър-председател Бойко Борисов, обърна се тя към множеството, което отвърна с овации. Петкова показа листата с думите: „ Това е сполучливият тим на ГЕРБ! “
И даде думата на Делян Добрев. Той заяви горещата вест, че ЦИК е открила нарушаване при пропагандните материали с акад. Николай Денков от ПП-ДБ. Става дума за билбордовете, в които до неговата фотография са тези на Борисов и Пеевски. Комисията задължава Денков да в профил тези пропагандни материали.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР