Споразумение за сътрудничество подписаха Международния младежки център в Стара Загора

...
Споразумение за сътрудничество подписаха Международния младежки център в Стара Загора
Коментари Харесай

Споразумение за сътрудничество подписаха Международния младежки център в Стара Загора и НМФ

Споразумение за съдействие подписаха Международния юношески център в Стара Загора и Национален юношески конгрес.

На 01.08. шефът на Международния юношески център – доктор Весела Марева подписа съглашение за партньорство с най – огромната, национално показана младежка организация в България – Национален юношески конгрес.  Двете структури се споразумяха да реализират съдействие в региона на младежката политика на локално равнище в синхрон с правилата и механизмите разказани в Ревизираната европейска харта за присъединяване на младежите в живота на общините и районите. Страните се договориха да предизвикват дейното присъединяване на младежите в националния и локалния публичен живот.

В рамките на съдействие сред Международния юношески център  и Национален юношески конгрес се предвижда  реализиране на взаимни действия за неофициалното учене, младежкото присъединяване, младежките права и младежката работа, както и такива, ориентирани към развиването на капацитета на младежта на национално равнище.

Споразумението за съдействие се осъществя и като отговор на рекомендациите на Съвета на Европа за образуване на устойчиви юношески политики на локално и районно равнище.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР