Спецсилите се подготвят на полигона „Црънча“ за Деня на храбростта.

...
Спецсилите се подготвят на полигона „Црънча“ за Деня на храбростта.
Коментари Харесай

Спецсилите се подготвят за 6 май на полигона „Црънча“


Спецсилите се приготвят на полигона „ Црънча “ за Деня на храбростта. Командосите участваха в тактическа пукотевица, залавяне на терористи, както и очистване на терористична клетка в градски условия.

“Утре ще се опитаме да покажем множеството от тактиките, процедурите и разнообразни детайли от дейностите на Силите за специфични интервенции по време на нашите съществени задачи, ще следим въвеждане на Силите за специфични интервенции по няколко способа – от въздуха посредством извършване на парашутни скокове ниска височина, от междинна височина, с разнообразни видове парашути с въоръжени снаражения “, описа командирът на Съвместното командване на специфичните интервенции (СКСО) ген.-майор Явор Матеев.

Той добави, че за първи път в демонстрациите ще покажат някои от новите им детайли и техника.

За първи път в ефира на bTV феновете ще могат да видят дейности на формированията с новите бронирани и лекобронирани машини, както и дейности на подготвените кучета на СКСО.

" Вече втора седмица тече най-голямото обучение на Силите за специфични интервенции на НАТО за годината. В него вземат участие повече от 20 командвания на страните от НАТО, други командвания и неправителствени организации. Провежда се на територията на шест страни, като България е една от страните домакини ", добави ген.-майор Матеев.

Вижте повече във видеото.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР