Специална научна сесия Извънземен разум ще се състои по време

...
Специална научна сесия Извънземен разум ще се състои по време
Коментари Харесай

Научна сесия Извънземен разум за пръв път у нас

Специална научна сесия Извънземен разсъдък ще се състои по време на десетата научна конференция Космос, екология, сигурност, която ще се организира в София от 12-ти до 15-ти ноември. Събитието се провежда от Института за галактически проучвания и технологии към Българска академия на науките по случай 45-та годишнина от неговото основаване, както и 35-та годишнина от полета на първия български космонавт Георги Иванов.

Очаква се събитието да провокира огромен интерес, защото сходен теоретичен конгрес, ориентиран към извънземния разсъдък, ще се организира за първи път в България. В подтекста на главната тематика Космос и сигурност ще бъде обиден и въпросът за реализиране на контакт с други галактически цивилизации в най-скоро време.

Време е хората да стартират да приказват без боязън за извънземните сили и то на здрава научна основа. Важно е да се доближи до най-широка визия за това какво е живот и схващане, с цел да се подготвим съответно за предстоящ контакт с непознати същества, изясняват уредниците на събитието.

По думите им би трябвало да бъдат образувани платформи и научни звена, които да се заемат напълно съществено с въпроса, само че без да прикриват това от обществото.

 НЛО

По време на научния конгрес ще бъдат показани резултати на лаборатории за изследвания на необикновени феномени в Европа и Русия и на групи за систематично наблюдаване на небето за регистрирането им.

Участие във форума ще вземат Д-р Роберто Пиноти – теоретичен секретар на Италианската уфологична организация: Развитие на уфологията в Европа и някоя действителни случаи на следени НЛО обекти на нашия континент, Емон Ансбро–директор на Дъблинската обсерватория: Проекти за проучване на неидентифицирани аерокосмически явления и основаването на автоматизирана система за регистрация и наблюдаване на подобен жанр феномени обекти в Ирландия, Люси Прингъл началник на групи в Англия за вписване, подредба и проучване на житни кръгове: Аномални пиктограми в полетата на Англия и др.

Научната сесия ще се състои на 14-ти ноември (петък) от 9.30 до 14.00 часа в Руския културно-информационен център на ул. Шипка №34. Таксата за посещаване на сесията е 30 лв..

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР