Той посочи, че алтернативата е или нормална европейска България или

...
Той посочи, че алтернативата е или нормална европейска България или
Коментари Харесай

Петков: След изборите няма да подкрепим кабинет на ГЕРБ-ДПС, записът е и рязан, и лепен

Той уточни, че алтернативата е или естествена европейска България или държавно управление на ГЕРБ-ДПС.

Ние такова държавно управление няма да подкрепим, категоричен беше Петков, представен от Българска телеграфна агенция.

Лидерът на ПП-ДБ коментира, че записите, които са публикувани, са манипулирани.

" В идващите дни допускам, че ще има мръсна компроматна акция. Слушахме записа деликатно - той е и рязан, и лепен. Слагат се имена, които изобщо не са там. Примерно Пламен - на никое място не се споделя, че е Пламен Бобоков, няма такова нещо. Има нелогични изречния. Има клевети за имена, които ги няма ", означи Петков и продължи:

" Това, което виждаме, е връщането към остарелия модел на ГЕРБ и Движение за права и свободи, модел, който се споделя " в случай че мине номерът, всички българи заплащат ", съобщи Петков и засяга случаите с детската болница, нарастването на пенсиите, което стана мотив за днешното изключително съвещание на Народното събрание, както и желаното нарастване на цената на тока.

Събираме подписи и още идната седмица ще създадем чуване на министъра на енергетиката, съобщи Петков по отношение на желаното нарастване на цената на електрическата енергия.

Попитан за преасфалтирания сектор, където беше злополуката с НСО, Петков съобщи следното:

" Единственото, за което съм се интересувал след случая, е за положението на дамата и дали може да ѝ се помогне. В последна сметка нещата с дамата се усъвършенстват. Прекарах много време с хората от болничното заведение и им благодаря. Нямам никакви сведения кой защо и по какъв начин асфалтира ".

Компроматите по какъв начин търсим финансиране за акцията си прикриват нежеланието на ръководещите да проверяват същински значимите случаи, съобщи по-рано и Николай Денков в декларация от името на ПП-ДБ от парламентарната естрада.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР