Специализираното подразделение за персонализирана доработка MSO (McLaren Special Operations) на McLAREN обяви,

...
Специализираното подразделение за
персонализирана доработка MSO (McLaren Special
Operations) на McLAREN обяви,
Коментари Харесай

Уникален McLAREN P1 GTR в чест на Сена

Специализираното поделение за персонализирана доработка MSO (McLaren Special Operations) на McLAREN разгласи, че е екипът му е завършил нов неповторим потребителски план, разработен въз основата на суперспортното P1 GTR. Новият извънреден автомобил е създаден в чест на първата победа на легендата Аертон Сена във Формула 1, като основен детайл от неговото осъществяване е специалното тематично Marlboro цветово оформление на екстериора.

Уникалната версия на McLAREN P1 GTR, която е кръстена от притежателя си с името Beco, какъвто е бил прякорът на Сена, даден му от родителите и приятелите му, е план, за реализирането на който са били необходими 3 години. От автомобилната марка разясняват, че единствено за реализирането на екстериора на колата са били нужни повече от 800 часа, и че по време на основаването й, клиентът е взел участие и извънредно решение по всеки един от детайлите му.

Beco разполага със особено доработен задвижващ елемент, който е дооборудван с допълнителна 24-каратова златна топлинна защита, горен похлупак на купето от Lexan със специален закрепящ механизъм и други. По отношение на оптималната мощ на задвижващата система на автомобила, собственикът му разяснява, че тя е удовлетворяващо увеличена.

Тематичният P1 GTR се отличава също по този начин от всички представители на модела със специалната си аеродинамика, допълнително модифицираният си многофункционален волан, специалните карбонови седалки от McLaren Senna и други.

Задвижването на общоприетата версия на е поверено на 3.8 литров, twin-turbo V8 бензинов мотор, комбиниран с електрически мотор. Общата максимална мощ на системата е 1000 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР