Специализираният наказателен съд измени мярката на бизнесдамата Маринела Арабаджиева от

...
Специализираният наказателен съд измени мярката на бизнесдамата Маринела Арабаджиева от
Коментари Харесай

Пускат Маринела Арабаджиева под домашин арест

Специализираният углавен съд промени мярката на бизнесдамата Маринела Арабаджиева от " задържане под стража " в " домакински арест ", с което тя беше пусната неотложно. Делото против брачна половинка ѝ Ветко Арабаджиев бе спряно и върнато на прокуратурата за премахване на процесуални нарушавания.

Делото е спряно заради искане на прокуратурата и на отбраната, защото Арабаджиев има висящо дело в Испания и се чака произнасянето на съда там. Допуснатите процесуални нарушавания са свързани с нарушение на правото на отбрана на подсъдимите при предявяване на обвиняванията им на фаза досъдебно произвеждане. 

Мярката на Ветко Арабаджиев също е променена от " задържане под стража " в " домакински арест ". Той обаче няма да бъде пуснат незабавно, защото решението предстои на обжалване и митинг пред Апелативния спецсъд. 

Ветко и Маринела Арабаджиеви са упрекнати в ръководенето на проведена незаконна група за пране на пари и данъчни закононарушения, дружно със сина си Вълчо Арабаджиев и още шестима души. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР