Спешни промени в мъжкия национален отбор на България по баскетбол

...
Спешни промени в мъжкия национален отбор на България по баскетбол
Коментари Харесай

Спешни рокади в националния по баскетбол

Спешни промени в мъжкия народен тим на България по баскетбол преди утрешното посещение на Кипър в среща от предквалификациите за ЕвроБаскет 2025. Гардът на Спартак Плевен Николай Маринов е извикан в състава на селекционера Росен Барчовски, с цел да размени своя съотборник на клубно равнище Евгени Хаджирусев, който получи травма в китката по време на мача против Португалия.

" В момента Николай пътува към Кипър, с цел да замести контузения си съотборник, който е част и от националния тим. За мача с Португалия БК Спартак Плевен имаше трима представители измежду играчите (вече дебютирали преди това), а живот и здраве, след два дни, безусловно справедливо, Ники ще дебютира в мъжкия народен тим. Не съм сигурен, че през днешния ден има различен човек, който заслужава повече да дебютира с екипа на България. Преди да пристигна в Плевен, другото предложение към Ники беше да стане треньор. Шест години по-късно, потвърдил се като един от най-хубавите български гардове, той ще носи националния екип. Забавлявай се, Маринов! Това е твоят миг ”, написа мениджърът на плевенчани Богдан Петков във “Фейсбук ”.ра Росен Барчовски, с цел да размени своя съотборник на клубно равнище Евгени Хаджирусев, който получи травма в китката по време на мача против Португалия.

Така Николай Маринов ще има опцията да направи формалния си дебют с националния тим в дуела против Кипър, който ще се организира на следващия ден от 16:00 часа в Никозия. През сегашния сезон 175-сантиметровият плеймейкър записва приблизително по 5.2 точки и 3.2 асистенции в родния шампионат.
















































--> -->   Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР