Спътникови снимки показват, че Русия е изтеглила известно количество от

...
Спътникови снимки показват, че Русия е изтеглила известно количество от
Коментари Харесай

Какво прави руската армия? Ето какво показват сателитните снимки:

Спътникови фотоси демонстрират, че Русия е изтеглила известно количество от своята военна техника от региони край границата с Украйна, само че също по този начин и идването на друга техника, заяви Ройтерс, съобщи Българска телеграфна агенция.

Освен това, установи организацията, Русия към момента разполага с огромно количество сили и съоръжение покрай прилежащата си страна, заяви частна американска компания през днешния ден. Снимките, оповестени от основаната в Съединени американски щати компания „ Максар текнолоджис “ (Maxar), която от седмици наблюдава скупчването на съветските сили, не могат да бъдат без значение тествани от Ройтерс, показва организацията.

Вчера западните страни предизвестиха, че има увеличаващо се съветско военно наличие по границите на Украйна, което е в несъгласие с изказванията на Москва за отчасти евакуиране. Междувременно украинските държавни сили през днешния ден отхвърлиха обвиняванията, че са нанасяли удари по сепаратистки позиции в източната част на страната. " Въпреки обстоятелството, че нашите позиции бяха обстрелвани със неразрешени оръжия, в това число със 122-милиметрови оръдия, украинските войски не откриха ответен огън ", съобщи по телефона за Ройтерс дежурен пресаташе на Операцията на украинските обединени сили.

Руският президент Владимир Путин може да протака украинската рецесия с месеци, съобщи английската външна министърка Лиз Тръс, съобщи Ройтерс. " Понастоящем няма никакви доказателства, че Русия изтегля силите си от граничните с Украйна райони ", написа Тръс в публикация в английския в. " Дейли телеграф ". " Не бива да имаме каквито и да било илюзии във връзка с способността на Русия да протака това " със седмици, в случай че не и с месеци, в опит да подрива стабилността на Украйна и единството на Запада, акцентира английската министърка. Украйна върви по пътя към участието си в НАТО и НАТО продължава да е организация, чиито порти са отворени за нови членове, сподели през днешния ден английският министър на защитата Бен Уолъс пред публицисти в централата на НАТО в Брюксел. " Ясно споделих на Кремъл, че страните избират НАТО, а не НАТО - страните ", посочи Уолъс.
Снимка: БГНЕС/ EPA  Какво прави съветската войска? Ето какво демонстрират сателитните фотоси:

Снимка: БГНЕС/ EPA  Какво прави съветската войска? Ето какво демонстрират сателитните фотоси:

Снимка: БГНЕС/ EPA  Какво прави съветската войска? Ето какво демонстрират сателитните фотоси:

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР