Предимно слънчево и по-топло ще е във вторник – 7

...
Предимно слънчево и по-топло ще е във вторник – 7
Коментари Харесай

Слънчев и топъл вторник

Предимно слънчево и по-топло ще е във вторник – 7 май. В следобедните часове, основно над планинските региони, ще се развие купеста облачност и на обособени места ще превали и прегърми.

Максималните температури ще са сред 24° и 29° градуса. В София – към 25°, в Пловдив – 28°, във Варна – 21°.

В планините ще доминира слънчево време, само че към и след обяд ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 19°, на 2000 метра – към 11°.

 Седмицата стартира със слънце и температури до 26° България 2 мин. Седмицата стартира със слънце и температури до 26°  Времето през май – от 3° до 33° България 2 мин. Времето през май – от 3° до 33°  Градушка с размера на орех и мощни стихии у нас (ВИДЕО И СНИМКИ) България 3 мин. Градушка с размера на орех и мощни стихии у нас (ВИДЕО И СНИМКИ)  Седмицата стартира със слънце и температури до 26° България 2 мин. Седмицата стартира със слънце и температури до 26°  Времето през май – от 3° до 33° България 2 мин. Времето през май – от 3° до 33°  Градушка с размера на орех и мощни стихии у нас (ВИДЕО И СНИМКИ) България 3 мин. Градушка с размера на орех и мощни стихии у нас (ВИДЕО И СНИМКИ)

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще бъдат сред 18° и 23°. Температурата на морската вода е 15°-16°.

От сряда до петък се чакат краткотрайни дъждове с гръмотевици. Има и условия за градушки. Температурите ще се намалят. Най-хладно чакаме да е в петък, а към събота и неделя – най-вече  слънчево време и стопляне.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР