Социалистите превърнаха Цвета Караянчева в политическа мъченица. В какво ли

...
Социалистите превърнаха Цвета Караянчева в политическа мъченица. В какво ли
Коментари Харесай

БСП направили добра услуга на Караянчева с дебата

Социалистите трансфораха Цвета Караянчева в политическа мъченица. В какво ли не я упрекнаха, сътрудниците от опозицията прекалиха с „ дозата на отровата “, съобщи пред бТВ депутатът от Обединени патриоти Славчо Атанасов.

Той изясни и че на дебатите през вчерашния ден е защитил ръководителя на Народно събрание, тъй като счита, че тя не е корумпирана.

Той разяснява и дали ще има оставка и предварителни избори. " Не стои въпросът за оставка, това искане на остава вкарва опозицията  в политически капан, споделих го на сътрудниците, изгубиха дебата през вчерашния ден, реализираха две неща, сплотиха ръководещото болшинство, трансфораха Цвета в политически страдалец ", изясни още Атанасов.

" Целта на сътрудниците беше не от грижа за рейтинга на Народното събрание, тъй като те се пробват по всякакъв начин да го срутен малко след началото на този мандат. Вчера беше опит да се опетни достолепието на един, заслужен човек ", разяснява пред Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ Александър Ненков.

" Сигурно търпи рецензия изрече й, като си обществена персона човек би трябвало да има едно на разум. Цвета Караянчева е прочувствен човек и си е запазила държанието. Мисля, че беше неприлично и парламентаризмът не завоюва от тези 4 ч. изгубено време в Народното събрание ", добави той.

" Не си припомням сътрудниците от Българска социалистическа партия да са поели отговорност за една своя дума, все някой им пречи. Това не е тактика да бъдеш градивна съпротива. Това бяха 4 часа неправилен спор ", сподели още Ненков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР