60-годишен милионер е зарязал 37-годишната ергенка Магдалена Томова, която е

...
60-годишен милионер е зарязал 37-годишната ергенка Магдалена Томова, която е
Коментари Харесай

Магдалена от "Ергенът" зарязана от 60-годишен милионер заради ето тази хубавица СНИМКА

60-годишен милионер е зарязал 37-годишната ергенка Магдалена Томова, която е спрягана за победител в шоуто. Това е станало, преди мадамата да влезе в предаването. Твърди се, че богаташът е изгонил изгората си, с цел да падне в обятията на още по-млада красавица - 24-годишната силиконова бомба Екатерина Свечева, която се показва като Тери.

Магдалена сама описа, че е била с 60-годишен милионер, който я изоставил поради доста по-млада жена. Ергенката показа, че дълги години е работила за приятеля си като шеф в заведението му, което се намира на централния бул. " Витоша ". В ефир Маги сподели: " Бачках като куче по 16 часа, в този момент карам остаряла кола и пребивавам в кутийка чартърен, само че всички скъпи движимости съм си купила сама, тъй като обичам да се разглезвам ".

Съквартирантките й обаче недоумяват по какъв начин е допустимо силиконката да носи диамантена гривна за десетки хиляди левове на най-скъпата международна бижутерийна къща, да върви обута с най-скъпите обувки и маратонки и да се облича в рокли на международни дизайнери, които костват хиляди левове, в случай че те не са й подарък от заможния някогашен другар, за който тя не стопира да приказва.

Фолкпевицата Киара, която към този момент е вън от риалити формата, описа, че парадиращата с най-скъпи движимости в " Ергенът " Маги демонстрира пред съперничките си дарове от предишното, които естествена жена, колкото и каквото и да работи, не може да си разреши.

Настоящата възлюбена на сърцето на милионера Тери се подвизава като инфлуенсър и редом с това е студентка в Университета за национално и международно стопанство, описват чиновници на ресторантьора. По сходство на предшественичката си тя се перчи в обществените мрежи с първокласни облекла и движимости за хиляди левове и показва забележителен стандарт. Провинциалната хубавица неотдавна се завърна от първокласна отмора в Дубай с гаджето и наследниците му, като не пропусна да показа с феновете си шикозни фрагменти от ваканцията. На фотосите обаче е единствено тя.

Тери обича да споделя на стената си в инстаграм, че е обожател на обичайните фамилни полезности, че е отгледана от крепко българско семейство в провинцията, само че дума не обелва, че е мащеха на двама синове, които са с няколко години по-малки от нея. Майката на инфлуенсърката също прокламира фамилните полезности в обществените мрежи и поства снимки със брачна половинка и двете им деца - Тери и брат й. Родителката обаче не пропуща да лайкне всеки фотос на стената на кандидат-зетя, който е по-възрастен от нея. Бонвиванът също интензивно качва фотоси от първокласните си пътувания, на които обаче предприемачът постоянно е самичък или в компанията на мъже.

И двете силиконки - някогашна и сегашна, ревностно пазят името на застаряващия милионер и техен покровител, написа в. " България Днес ".

Друга клевета гласи: Магдалена от " Ергенът " имала връзка с годеника на Анелия

Неведнъж чухме по време на сегашния сезон на " Ергенът ", че Маги е фаворитка на милионера Алек Младенов. Блондинката се трансформира бързо в бодилче в очите на останалите участнички и в тази ситуация по всичко наподобява, че още веднъж сме очевидци на удостоверение на поговорката, че крушката постоянно си има и опашка.

Маги бе упрекната, че прекалено много парадира с любовта си към първокласния метод на живот. Самата тя бе декларирала по време на един от епизодите на сантименталното риалити, че няма метод да отиде на палатка, даже и да става дума за сантиментално прекарване с мъжа на фантазиите ѝ - Алек Младенов.

Любовта ѝ към лукса обаче, има солидна предистория. Неслучайно Маги е привикнала на скъпи облекла, бижута и екскурзии. И не, не е работила неуморно и непрекъснато, с цел да си разреши сходен метод на живот. Просто е имала богато гадже.

Наскоро русокоската се похвали в шоуто пред останалите участнички, че работи по 16 часа дневно, с цел да може да живее добре. Тази работа обаче ѝ е уредена от някогашния ѝ другар. А той, както излиза наяве, не е какъв да е, а някогашният избраник на фолкпевицата Анелия - предприемачът Любомир Захаринов.

Оказва се, че Маги е била гадже и с богаташа Любомир Захаринов, който до напълно скоро топлеше леглото на фолкпевицата Анелия, с която изглеждаха бясно влюбени, само че приказката им завърши доста бързо.

Изглежда по времето, когато Маги е била със Захаринов, е била бясно влюбена освен в него, само че и в парите му, като дори си е направила и специфична татуировка с името му.

Според осведомени към днешна дата към името " Любо " е добавена една буквичка и станало " Любов ", с цел да не смущава бъдещите си ухажори.
 Магдалена от
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР