Тя пристигна в автономния регион преди седмица, като сподели със

...
Тя пристигна в автономния регион преди седмица, като сподели със
Коментари Харесай

Бизнесдамата Ваня Червенкова обикаля Тибет


Тя дойде в самостоятелния район преди седмица, като показа със своите почитатели в Инстаграм цялото си странствуване до свещената земя.

Пътуването й стартира с полети до Истанбул през Санкт Петербург и към Азия.

„ Ще стартира изначало, макар че ми е мъчно с нета. Ползвам електронна СИМ карта и връзката е комплицирана. В рамките на половин месец ще ви срещна с античната тибетска просвета, по едно и също време върша от през вчерашния ден адаптация, през деня радиален трекинг и качване по най-древните манастири на 4 религии тук. Не можех до момента да споделя, че пристигам тук, тъй като съм с виза за Китай, които въобще не позволяват стъпването на европейци тук. Тибет се охранява доста съществено от китайското държавно управление, над страната не прелитат никакви самолети с изключение до столицата Лхаса. Важното е, че към този момент съм тук “, написа в едни от първите си сторите Ваня.









През целия си престой там Червенкова се аклиматизира поради високата надморска височина, написа " Телеграф ".

Показа, че като е кацнала в Лхаса на летището, то е било на 3622 м. От последните й сторита излиза наяве, че Ваня е посетила доста манастири и свещени места, които са били неразрешени за фотоси, само че все пак тя си е направила за спомен. Бизнесдамата сподели молитвата на монасите и свещеното езеро Ямдрок - тсо, което се намира на 8124 м надморска височина и откъдето стартира действителното нанагорнище на Кайлас - планината, наричана Пътят към небето, едно от най-енергийните места на света.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР