Запис № 3, направен очевидно в централата на Продължаваме Промяната

...
Запис № 3, направен очевидно в централата на Продължаваме Промяната
Коментари Харесай

Изтече таен запис №3 на Кирил Петков: Даваме Горанов на Магнитски...

Запис № 3, изработен явно в централата на " Продължаваме Промяната " предходната година от незнаен човек, бе публикуван довечера. В него се чува монолог на съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков, който приказва по тематиката " Магнитски ". Ето стенограмата на записа:

Кирил Петков: ….Целия тоя филм в действителност е акт за отминалост на досиетата, които са видели – и за Черепа, и за депесарите, които са в този ред, който всички ни упрекваха, че прибързваме. Реално той е в съюз с всичките партии и благоприятни условия в моя…

Те са един естествен ред, щото имаш обвиняване, имаш признания за самия фонд… пари няма. Щото сподели, че са ощетили ГЕРБ…

По отношение на Черепа, банковите тегления той им ги е дал част от досието по какъв брой са изтеглени. Имаме две писмени пояснения на двама очевидеца. Единият е водачът, който споделя – аз карах Божков всеки две седмици… и той внасяше евро. Това е документално.

Вторият е, а, такова, вторият е секретарката на Асен, която сподели – той идваше всеки две седмици, носеше нещо, караше ме да не го протоколирам в книгата с гостите. Отделно всички тези обстоятелства ги има и американеца.

И в действителност в случай че дадем " Магнитски " на Горанов (Владислав Горанов - б.р.), те ще бъдат…

Даваме Горанов на " Магнитски ", тъй като той е давал, не вземал – давал плана на държавни чиновници, които да трансформират Закона за хазарта. В смисъл, американците му го споделят като предоставяне, щото като финансов министър му остава един човек, на който би трябвало да … да го смени закона – това е единствено Борисов. И това, това е разпределението съгласно мене на по какъв начин стоят действително нещата в България.

И в този момент имаме единствения вероятен вид.

А настрана ще се покаже на " Джереми " … – … " Джереми " …, който е в компанията и индивидът, който прави… по какъв начин да наподобява рекламата, какво – що.

…Много забавно.

Можете да чуете записа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР