Softbank намекна възможна дата за пускане на новия смартфонНовият iPhone

...
Softbank намекна възможна дата за пускане на новия смартфонНовият iPhone
Коментари Харесай

iPhone 11 може да излезе на 20 септември

Softbank загатна допустима дата за стартиране на новия смарт телефон

Новият iPhone 11 се чака на доближи първите си клиенти на 20 септември (снимка: CCO Public Domain)

Знаем, че Apple разкрива тайните на новите си генерации iPhone устройства обичайно през септември, само че значими неща катоначалото на продажбите и други детайлности остават забулени до последно.

И до момента в който Apple нормално държи всичко в загадка до началото на септември, наподобява, че президентът на Softbank инцидентно разкри деня, в който iPhone 11 ще излезе на пазара.

Говорейки на среща с вложители по-рано тази седмица, Кен Мяучи направи намек, че Apple може да пусне идващото потомство iPhone на 20 септември.

Японските управляващи неотдавна оповестиха нови правила за операторите, на които към този момент не им е разрешено да дават настрана проекти за данни и устройства. Като един от най-големите оператори в Япония, Softbanck е наранена от новия закон, откакто iPhone се продава в страната нормално с проект за данни.
още по тематиката
Опитвайки се да изясни по какъв начин компанията ще се оправи с новите правила, които влизат в действие от 1 октомври, Мяучи допуска, че iPhone 11 може фактически да се появи на пазара на 20 септември.

„ Честно казано, аз се чудя какво би трябвало да направя за 10 дни. Не, не би трябвало да споделям това. Както и да е, не знам по кое време ще бъде пуснат новият iPhone. Въпреки това, съвсем след 10 дни той ще бъде „ разпакетиран ”, е декларирал Мяучи, представен от Macotakara.

И до момента в който президентът на Softbank се пробва да наподобява по този начин, като че ли не знае по кое време ще бъде пуснат новият айфон, резонно е iPhone 11 да излезе на 20 септември.

Apple евентуално ще показа смарт телефона на 10 септември, а предварителните поръчки ще стартират идващия петък, на 13 септември. Компанията нормално стартира доставките на iPhone седмица по-късно, тъй че iPhone 11 се чака да доближи до първите клиенти, които са го поръчали авансово, на 20 септември.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР